You Are Here: Home - Diari Seorang Penuntut Ilmu - [Aku, Buku, dan Cinta] Jualan buku di perpustakaan

Hari ni (12/3/2013) ada jualan buku di perpustakaan. Jadi ngam-ngam jugak ada rezeki sikit nih, shopping la kejap. Tak banyak buku yang kena jual sebenarnya sebab ingatkan nak beli buku Biochemistry, tapi takde. So, aku pu beli la beberapa buku yang aku berkenan dan nampak ada kegunaan di masa hadapan. Buku-buku yang aku beli:

 DSC 0039

1. Psikologi pendidikan untuk pengajaran dan pembelajaran - RM 38
2. Psikologi pendidikan dan pedagogi murid dan alam belajar - RM 25
3. Kamus Al-Farid (Arab-Arab-Inggeris-Melayu) - RM 45
Buku psikologi pendidikan tu aku dah ada dah sebenarnya, tapi bahasa Inggeris oleh Santrock. Tapi saja la beli Melayu punya...

.... Dan yang ni aku terjumpa dan aku teringat someone suggest it to me. So, aku pun beli la satu. RM 22. Aku tak berapa minat sangat novel-novel ni. Lagi minat buku yang 'serius2' sikit (cewahh...). Tapi ntah la, try je la baca. Apa yang best agaknya?

DSC 0041

Haha, Ikram baca novel cinta, biar betul...

0 comments

Leave a Reply