You Are Here: Home - Diari Seorang Penuntut Ilmu - Pendrive kena virus... Kemudian laptop buat gimik...


Bismillahirrahmaanirrahim...

Aku dah siap dah buat review journal on advanced inorganic chemistry. Bila masukkan pendrive dalam komputer kelas, kemudian infected by virus.. Penternak yang berjaya..

Aku scan kat laptop aku. (bajet antivirus kuat). Memang dia detect pun ada virus. Virus tu serang fail word a.k.a assignment aku. Pastu dengan yakin je antivirus tu delete fail word tu. Maka hilanglah review jounal yang aku buat...

huhu... Ingatkan ada la buat backup kat dalam laptop. Aku periksa laptop...

"Yaeee!!!... memang ada backup"...

Semangatnya aku buka fail backup tuu... Sekali, rupanya fail tu ada introduction jaaa.. =_=' (sebab aku siapkan kat library review tu..)

Nak nangis ke nak apa nih...

p/s: Jumpa Salmad (student timur tengah), first ayat yg dia nasihatkan.. "innalillahi wainnaa ilaihi rojiun.." jzk Salmad..

0 comments

Leave a Reply